Bandbunker

bandbunker.jpg

 

Per Expressie bouwt al een tijdje aan de nieuwe bandbunker op de Wagenwerkplaats. Een plek waar jonge Amersfoortse bandjes kunnen repeteren en opnemen tegen een fijn prijsje. De bandbunker bestaat uit twee oefenruimten en een opnamestudio en zal vanaf 2012 volop gaan draaien.

Update: De proefweken van de Bandbunker zijn begonnen! Tussen 12 en 30 december kan jij met je band hier één keertje gratis komen oefenen. Interesse? Stuur voor 20 december een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Lekker spelen!

Zien? 360 graden foto van de opnamestudio
Op de hoogte blijven? Facebook Bandbunker
Meer info of geinteresseerd? Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Check het artikel over de Bandbunker in de Amersfoortse Courant (12-11-11)

 

Lees meer...
 
OP een rijtje: FLEXIVAL

flexival_site2.jpgEind december 2010 presenteerde Per Expressie Flexival in en om Perron Expressie. Het totaal vernieuwde Perron Expressie op de wagenwerkplaats kreeg een ontgroening ala Per expressie! Een super mooie tent voor de deur, er klonk muziek uit de nieuwe bandbunker. Er kwamen volle borden met heerlijk eten uit de versgebouwde keuken, de bar en het podium van de Chill kregen een culturele vuurdoop, en de laswerk zaal was omgebouwd tot exporuimte met  begeleiing van Amersfoorts Dj Talent! Kortom 2 dagen Flexival!

Check hier alle Flexival verslagen, foto's en filmpjes! 

Lees meer...
 
Interview SjefSjef

Joos Buizer interviewde de SjefSjef tijdens FLEXIVAL.

De SjefsjefWie ben jij?
Sebastiaan Versteeg, 25 jaar, kom uit Amersfoort en ben sinds 8 maanden hier de Sjefsjef.

Tjee, het is wel een diepe vraag hoor, wie ben ik… Ik ben bevlogen, enthousiast en ik ga heel erg voor Per Expressie. Ik wil mensen hierheen halen en samen een broedplaats laten bloeien.

En eigenlijk ben ik gewoon een vriendelijke jongen uit Amersfoort.

Klik op lees verder voor meer SjefSjef-kennis!

Lees meer...